Nyt bord i udestuen

Hvis i er venner med mig i facebook, så ved i at jeg bandede helt vildt over vores nye ikea-bord igår. Jeg nævnte det vidst også i et indlæg her på bloggen igår. Men seriøst.. Claus og jeg gik i gang med at samle bordet og det sidste ben ville bare ikke skrues fast. Til sidst blev jeg så sur på bordet, at jeg lod det ligge og gik indenfor igen. Heldigvis kom min søde far os til undsætning; så han tryllede lidt og så kunne benet godt skrues på. Yay!

Vi havde faktisk slet ikke fået anskaffet et bord til udestuen da vi flyttede ind, men vi havde fået lov at låne et bord af svigerforældrene. Det var ikke sådan et bord vi ville have, men den fungerede jo som et bord nu fungere og vi kunne så bruge udestuen. Men nu synes jeg altså det var på tide at få noget andet derud, så da Louise skrev at hun var på vej i IKEA og om jeg ville have noget med, var jeg hurtig til at sige ‘uhuh, ja. jeg vil gerne have et bord med’.

FØR:IMG_9266

NU:IMG_9268

Nu er det jo så kun det nye bord derude i får af se, men når det bliver lyst og jeg lige får tid, så tager jeg lige billeder af hele udestuen, så I kan se hvordan der ser ud derude.

0 tanker om "Nyt bord i udestuen"

  1. Pingback: Udestuen | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *