Wow, en titel.. Men jeg vidste altså ikke lige helt hvad jeg skulle kalde denne ret. Jeg viste den på facebook og så blev der spurgt om en opskrift. Det er en lækker og nem lchf-ret, så jeg synes da lige jeg ville dele opskriften med jer!
(til 2 personer)
INGREDIENSER:
– 2 kyllingefileter (vel omkring 2-300g)
– 1 pk. baconstrimler
– ½ l. piskefløde
– 1 stor tomatpuré
– 4 tsk cayennepeber
– 4 tsk hvidvinseddike
– salt og peber
– 1 pk./pose mozerella ost
FREMGANGSMÅDE:
Baconen svitses i en gryde til de er blevet godt gyldne. Så kommes fløden og tomatpuréen i og røres sammen under lav varme. Derefter tilføjes krydderierne og hvidvinseddiken og det smages til med salt og peber (hvor meget jeg brugte aner jeg ikke). Når det er smagt til kommes kyllingen i. Sovsen kommer op og koge og så tages det af varmen og hældes i et ovnfast fad. Mozerellaen skæres i tynde skiver og placeres ovenpå ‘massen’ i fadet.
Det skal have cirka 25-30min i en forvarmet ovn (varmluft) ved 200 grader. Enjoy!
TIP: Det kan sagtens spises til ris, hvis man spiser det (og sikkert også kartoffelmos?). Kæresten synes i hvert fald det var et hit med ris til.
Pingback: Dagens Måltider #3 | frk stubba
Lækkert og nemt – det er lige mig! 😀 Opskriften er gemt!
Jeg er glad for du kan bruge den! 🙂
Åh lyder lækkert!! Må prøves..! *mave rumlen*.. Hvis nu jeg bare orkede at nakke scooteren og suse ind i en butik, for at hente ting… Meeen orker ikke!
Åh, puts. Jeg kunne også læse at du er blevet syg?! Det stinker jo! .. God bedring puts – og så må du prøve at lave det her en anden dag, hehe.
Hvor ser det lækkert ud!
victoriaschluter.blogspot.com
Det er lækkert. Det er absolut ikke sidste gang vi får det herhjemme 😉
Lyder lækkert 😉
Det er det også! 🙂
uh, vil jeg lave engang her i næste uge .D
Det er i hvert fald lækkert (og nemt!) 🙂