Min stakkels have …

unnamed (3)

Som sagt havde vi jo huset fuld af gæster nytårsaften. Og når det er nytårsaften – ja så skal der jo selvfølgelig også fyres nytårskrudt af. Jeg må indrømme at jeg altid har været skide bange for fyrværkeri, men at jeg i år tog mig sammen og gik med de andre ud i haven og så alt fyrværkeriet (og hørte alle bragende).

unnamed (4)

Men! Det var som om at en af gæsterne synes det var en skide god idé at tænde alle heksehylene på én gang midt på vores græsplæne. Ved i hvad det resulterede i? .. Billedet ovenfor er hvordan det så ud mens det stod på. Det nedenstående billede er så hvad vi så, da vi gik i haven for at rydde op dagen efter .. Ja, billedet siger vidst mere end ord. Gad vide om der nogensinde kommer græs der igen? Haha.

1546083_10202080949439250_1589093343_n

0 tanker om "Min stakkels have …"

  1. Pingback: BOOM sagde det | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *