Bønnefritter

unnamed (6) unnamed (3)

Jeg er blevet spurgt en del gange nu hvordan man laver de der meget omtalte bønnefritter. Så nu tænkte jeg at det fortjente sit eget indlæg her på bloggen. Det er noget af det nemmeste at lave – og så smager det seriøst bare mega lækkert!

Jeg undskylder de dårlige billeder. Jeg ville tage billeder med kameraet, men så var der selvfølgelig ikke noget strøm på. Tsktsk. Så jeg skal selvfølgelig nok lige prøve at tage nogle bedre billeder næste gang vi får det at spise.

Så.. Here goes!

INGREDIENSER:
–   Frosne grønne bønner
–   Olie
–   Salt

FREMGANGSMÅDE:
Tag bønnerne i et ovnfastfad. Kom rigelig med olie på dem og så drys noget salt over. Vend bønnerne – så de alle er smurt ind i salt og olie. De skal have cirka 20min ved 200grader. Og så er de færdige og lækre sprøde! (Hvis de ikke er sprøde nok, så giv dem lidt mere).

TIP:
De smager seriøst godt med mayo-dip til! Så behøver man slet ikke noget sovs eller sådan noget.

0 tanker om "Bønnefritter"

 1. Pingback: Januar blev måneden.. | frk stubba

 2. C. Stubbe

  Et godt tip til at få krydderier på bønnerne er, at putte olie, salt (og andre krydderier) i en pose, og så komme bønnerne i, og ryste posen – så bliver krydderierne fordelt meget bedre 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Helt absolut 🙂 .. Jeg bruger faktisk den teknik, når jeg laver gulerødsfritter :p aner ikke hvorfor jeg ikke også har prøvet det ved bønnerne. Det må gøres næste gang! 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *