Godt nytår!

PicMonkey Collage

Jeg fik slet ikke tid til at skrive godt nytår til jer igår – så i får lige et forsinket ‘godt nytår’ herfra nu. Kom i godt ind i det nye år? Det gjorde jeg!

Vi (altså, mig, Claus og Tanni) startede jo med at spise god mad hos mine forældre. Vi fik min livret, nemlig  grønlangkål og hamburgerryg, så der var absolut intet at klage over. Inden maden så vi jo så også Dronningens Nytårstale – er jeg den eneste der synes at det virkede lidt som en ‘tag jer sammen og hjælp hinanden’-tale?

Vi havde jo huset fuld af gæster og det var skide sjovt! Sidste gæst tog hjem ved 4 tiden og der hoppede Claus og jeg så i seng. Eller, vi havde selvfølgelig en der var gået kold på sofaen også.

Idag er så brugt på … ja, faktisk er dagen brugt på ingenting. Louise og hendes kæreste har sovet her og da de stod op ryddede vi op i kælderen efter festen. Puh, hvor kan 20 mennesker dog rode meget! Da vi havde gjort det, kom en kammerat forbi og vi spiste rundstykker. Det var super hyggeligt! Men hold op, hvor er jeg dog træt. Jeg endte med at falde i søvn i vores stol imens de andre så fodbold. Nu tror jeg vi skal slappe lidt af og så går vi tidligt i seng – vi skal nemlig begge to på arbejde i morgen.

Jeg har taget rigtig mange billeder, så lidt af dem får i lov at se løbende. Jeg ville bare lige kigge forbi og sige godt nytår.. Så billede-indlæg må i få i morgen.

Hvad har du brugt den 1. dag i 2014 på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *