Tilbageblik på 2013 (jan-juni)

Så blev det tid til et lille tilbageblik på 2013. Jeg har valgt at dele indlægget i to, for ellers ville det nok blive altalt for langt. Jeg var faktisk overrasket over, at jeg ikke havde blogget om mere, haha. Så det må jeg lave om på næste år.Januar

Januar var måneden hvor P., Tanni og jeg startede madklubben op. Vi har siden gjort det på skift og det er simpelthen så hyggeligt! Derudover fik jeg også delt en masse opskrifter med jer. Januar var også måneden hvor jeg fik brugt alt for mange penge på eBay.Februar

I februar valgte jeg at begynde på mit evighedsprojekt. Jeg ville hækle et stort tæppe til gulvet, men puh. Det tog mig ikke så mange måneder før jeg opgav det igen. I februar valgte kæresten og jeg at tage en lille uge i sommerhus. Det var virkelig tiltrængt og helt fantastisk – det bør vi altså gøre noget oftere! Selvom det var koldt, fik vi hygget med lange gåture, spa og hygge foran brændeovnen. Derudover var jeg også til Tupperware aften – må nok erkende at jeg endte med at købe noget fordi det føltes rigtigt (ikke fordi vi egentlig manglede det).
Marts

Marts var en måned med blandede følelser. Blandt andet holdte vi madklub hjemme hos P, jeg fik den sidste HPV-vaccine og min far havde fødselsdag. Men det var også måneden hvor jeg måtte sige farvel til min bedstefar, som virkelig gør ondt helt ind i sjælen at tænke over. Der var det fantastiske at have nogle gode veninder der gjorde hvad de kunne, for at få mig til at tænke på noget andet. TAK! I aner ikke hvad det betød for mig. Marts var også måneden hvor vi sagde JA til vores helt eget hus.April

I april måned fik jeg muligheden for at teste en masse veet produkter (altså ligesom en masse andre buzzadors også gjorde). Jeg var også så heldig at vinde de flotteste lysestager i en GiveAway – jeg elsker dem stadig! I april måned var jeg også med Tanni i Sønderborg for at se Thriller. I like!Maj

Vi fik i maj lov til at begynde i huset – så der blev malet og hygget i haven. Jeg fik også købt de første jordbærplanter til haven – og jeg nåede at spise 2 jordbær, før fuglene tog resten. Derudover har de mest fantastiske venner (og den mest fantastiske familie) hjulet os med at mæle, lægge gulv, ordne have osv. så vi kunne flytte ind i huset. Maj var også måneden hvor Claus blev 25 år – stort tillykke til ham! Derudover var vejret også så godt i maj, at vi fik grillet meget mere end jeg kan huske vi har gjort tidligere år.JuniJuni flyttede vi ind i vores hus! Den første nat i huset var en speciel oplevelse. Vi var ikke helt færdige, men jeg ville bare sove i huset nu det var vores. Det var også i juni jeg ville gøre ovnen ren for første gang – og hvor jeg så fik smadret glasset. Just my luck. Jeg må indrømme, at jeg også i juni nød at vi pludselig havde fået en have – og der blev brugt mange timer derude på at nyde vejret og læse en masse gode bøger.

Jeg har også lavet et indlæg om de sidste 6 måneder af 2013.

Hvad vil du huske 2013 for?

0 tanker om "Tilbageblik på 2013 (jan-juni)"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *