Decemberleg 30: Nytårsplaner

unnamed

Det er næsten blevet en tradition at vi skal holde nytårsfest herhjemme. Egentlig havde jeg sagt fra start, at jeg ikke gad noget i år. Jeg havde/har faktisk mest lyst til at købe en kæmpe pose chips, noget dip og se en eller anden film den aften. Men nejnej, sådan bliver det (heller) ikke i år. Istedet er der inviteret gæster og som gæstelisten ser ud lige nu så bliver vi 21. Puh. Men det kan nå at ændre sig mangemange gange inden. Det bliver helt sikkert skide sjovt – det plejer det at gøre.

Men inden festen går igang, skal vi hjem og spise nytårsmad hos mine forældre. Vi plejer at skiftens til at være hos mine forældre og Claus’ forældre. I år står den vidst på hamburgerryg og grønlangkål – min livret! Tanni tager med i år og det skal sikkert nok blive rigtig hyggeligt.

Hvad skal du lave nytårsaften?

Nu vil jeg smutte i kælderen (hvor festen skal holdes) og gøre klar til i morgen. Heldigvis er der næsten ingen møbler i rummene endnu, så det er nemt nok at få gjort rent og pyntet op.

0 tanker om "Decemberleg 30: Nytårsplaner"

 1. Lisa N. B. Larsen

  Det lyder da nu ellers meget hyggeligt – begge dele (med chips og film)
  Her lægger vi igen i år lejlighed til en nytårskomsammen, præcis som de andre år – i år er vi dog ‘kun’ 3 par og en baby. Så en stille og rolig og hyggelig aften, tænker jeg det bliver. Selvfølgelig med eksperimenteren med maden og god vin – man er vel gift med en kokkeelev 😉

  Godt nytår til jer 🙂

  Kh Lisa

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Det lyder da ellers også super hyggeligt! 🙂 .. Jeg ville nyde bare at have en stille og rolig nytårsaften med noget god mad. 🙂

   Jamen det skal nu også nok blive hyggeligt. Det tager bare altid liidt overhånd. Hehe.

   Åh, det lyder lækkert med maden. Jeg vil også være sammen med en kokkeelev. Haha 😀

   Godt nytår! 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *