Julegaver 2013

Så blev det tid til at vise julegaverne frem. Jeg har fået en del og jeg elsker dem alle sammen! Dog er der lidt af dem der skal byttes, men det skyldes udelukket at jeg enten har fået flere af tingen eller at jeg ikke kan passe det. 
PicMonkey Collage

# Fra arbejdet fik jeg Otto – som er en sangfugl fra Kay Bojesen. Jeg må indrømme at det måske ikke var en ting jeg selv ville have valgt, men jeg er helt vild med den.
# Jeg fik også sorte Sorell-støvler. Desværre kan jeg ikke passe dem. Øv! Så jeg skal ned og have dem byttet til nogle mindre. Men fine er de og jeg GLÆDER mig til at kunne bruge dem.
# Vi har i forvejen de to andre størrelser, men manglede denne. Jeg fik faktisk hele 3 Rosendahl fade; vi har valgt at beholde to af dem og så skal den sidste byttes.
# Af min lillebror fik jeg et puslespil. Et lidt vulgært et af slagsen. Jeg vil så gerne lægge puslespil (synes det er så hyggeligt), og nu kan jeg så kigge på pik og patter imens. Haha.

PicMonkey Collage3

# Jeg fik også en badedragt. Jeg har manglet en ny badedragt i noget tid nu, så den blev jeg virkelig glad for. Desværre passer størrelsen ikke, så skal lige ned og have en anden.
# Jeg har fået et rigtig flot sort læderarmbånd af Tanni. Den er virkelig fin!
# Jeg har fået et iphone- og ipadcover. Desværre kan jeg ikke rigtig bruge ipadcoveret, da jeg jo har en ipad mini. Men jeg elsker iphone coveret; der er plads til penge i også!
# Jeg ønskede mig bøger om LCHF – og det fik jeg! Jeg har faktisk før lånt denne på biblioteket og der er nogle lækre opskrifter i den. Den glæder jeg mig til at bruge!
PicMonkey Collagee# Jeg har fået en udendørslampe. Dog har jeg allerede byttet den, da vi hellere ville have en i sådan noget galvaniseret-noget istedet. Den er rigtig fint og lyser mere end den gamle.
# Jeg har fået en sportstaske, yay! Jeg har indtil nu haft mine sko og drikkedunk under armen, når jeg skulle over og træne. Det er (heldigvis) slut nu. Den er så fin, så fin.
# Af Claus fik jeg et fint fint smykkestativ. Den gamle jeg havde virkede så voldsom og var ved at ruste. Denne er bare perfekt og jeg synes den er så fin!
# Jeg har faktisk fået 2 sæt af disse salt/peber fra Poul Pava. Er de ikke søde? Hvis jeg ikke havde fået dem i julegave – så havde jeg nok selv købt dem.

Derudover fik vi også lidt ting fælles. Blandt andet fik vi en lampe til entréen – eller Claus fik den af mig i julegave – og nogle Rosendahl skåle. Dog har vi allerede skålene, så de skal også lige byttes til noget andet.

Har du fået nogle gode julegaver?

0 tanker om "Julegaver 2013"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *