Venindebesøg

unnamedunnamed (2)

Jeg har haft en skøn eftermiddag! Min veninde kom nemlig på besøg til noget the og en ordentlig gang sludder. Jeg har ikke set hende i… ja, nok i over et år og hun har virkelig været savnet! Hun har været lidt rundt omkring og blandt andet boet i Italien, så mulighederne for at kunne ses har været små (og så har vi nok måske været lidt for dårlige til at bare skabe tiden til det). Men! Nu er hun i DK igen – og det er jeg virkelig glad for. Forhåbentlig kan vi blive bedre til at se mere til hinanden.

Her efterfølgende har far og jeg forsøgt at få sat vores nye lampe (en af julegaverne) op udenfor. Vi nåede ikke at blive færdige, for pludselig var det så mørkt at vi intet kunne se. Tsktsk. Så i morgen bliver vi færdige.

Hvad har i brugt jeres lørdag på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *