Julens outfit

PicMonkey CollagessHer er det outfit jeg skal have på i aften. Jeg besluttede mig i sidste øjeblik for, at det var okay at jeg tog min (elskede) buksedragt på. Jeg må dog indrømme, at det måske blev liidt sort i sort – men så er det godt at jeg fik en rød neglelak på (jep, jeg har skiftet neglelak siden jeg viste jer mine julenegle).

Men! Det er i hvert fald outfittet. Jeg har derudover taget min strikkede trøje med – for måske det bliver lidt koldt i buksedragten uden ærmer? Og så er den bare super dejlig at have på! Og nåja, så skal jeg selvfølgelig også lige have mine briller på.

Jeg fik også lige taget nogle selfies med Claus. Claus synes det er noget fjollet noget at gøre, men jeg synes altså det er sådan nogle hyggelige billeder man nogengange får ud af det. I like!

 Hvad skal du have på i aften?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *