Decemberleg 24: Juleaften(sdag)

large

Uuuh, så er det idag det hele sker! Det er idag vi får lov at nyde julen. Idag vi glemmer alt stressen og frustrationen over at skulle købe gaver, pynte til jul, lave gaver, købe ind (ligesom en million andre mennesker), lave konfekt, lave mad og så videre. Det hele er glemt, fordi vi værdsætter i aften så højt – har jeg ikke ret?

Vi tænker egentlig ikke over hvor meget vi har ‘knoklet’ for julen, når vi i aften sætter os med familien og dem vi har kær og får noget godt mad, hygger os og åbner gaverne. Og jeg synes det er helt fantastisk! Det er nemlig lige præcis sådan det skal være.

Jeg vil derfor ønske alle mine læsere, mine venner,
mine kære og min familie en glædelig jul!

Jeg håber I får en helt fantastisk dag!

Jeg ved godt at dagens indlæg egentlig hedder ‘juleaften’, men jeg kan ikke rigtig tage billeder af juleaftenen endnu, da jeg skal holde jul ved mine forældre. Så det kommer altså i et andet indlæg. Istedet bruger jeg det her indlæg på at ønske jer alle en glædelig jul!

0 tanker om "Decemberleg 24: Juleaften(sdag)"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *