Adventsgave #4

IMG_9138 IMG_9139

Så blev det tid til fjerde – og sidste adventsgave – i år. Det har været nogle helt vildt gode gaver jeg har fået, så det er lidt ærgerligt at jeg ikke skal vågne op om søndagen til flere gaver.. Før næste decembermåned.

Idag fik jeg et par sorte natbusker fra Loved by CSM – og de er super lækre! Jeg glæder mig til at skulle tulle rundt i dem i aften. Jeg havde ønsket mig nogle i sort – de natbukser jeg render rundt i nu er stribet (og forvasket) og faktisk bare utrolig grimme. Jeg opgav at tage et ordentlig billede af bukserne, men det er også dem her jeg har fået mig.

Derudover fik jeg en scanpan saks. Komisk nok har Claus og jeg ikke haft en saks i køkkenet i laaang tid. Jeg ved ikke helt hvordan vi har kunne leve uden det? Men vi har længe snakket om at vi skulle have fat i en saks derud til – som kun skulle bruges som køkkensaks. Og voila – så heldig var jeg lige at få idag.

Har du fået nogle adventsgaver idag?

———————————————————————————————————
FØLG MIG OGSÅ PÅ FACEBOOKBLOGLOVININSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *