Juletræet med sin pynt.

PicMonkey Collage

Jeg ville da lige vise jer vores juletræ; jeg elsker det! Jeg undskylder at billederne ikke er så gode. Jeg forsøgte først med kameraet, men blitzen fuckede bare billederne fuldstændig op – så prøvede jeg med mobilen istedet, men så blev de bare ikke nær så skarpe.

Der er kun sølv og røde kugler på, for det synes jeg bedst om. Jeg synes hurtigt det kan komme til at se rodet ud, hvis der er alle mulige farver på (men samtidig har det også en charme – giver det mening?). Og ja, vores juletræ har (endnu) ingen julestjerne på toppen. Jeg har en herhjemme i guld, men det passer jo bare ikke rigtig til røde/sølv kugler. Jeg satser på at finde en i løbet af weekenden i sølv, for det passer bare meget bedre til.

Vores juletræ står i udestuen fordi jeg ellers tror at dyrene vil ødelægge det eller kravle rundt i den. Men man kan se den fra stuen og den er bare så fin. Iihj, jeg er glad for at vi fik os et juletræ i år – også selvom vi ikke skal holde jul her og danse om juletræ.

Hvor står dit juletræ henne?

0 tanker om "Juletræet med sin pynt."

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *