Vægtstatus (december)

ønsker

Jeg tænkte at det var på sin plads med en lille vægtopdatering her i december også. Normalt laver jeg jo opdateringen i starten ad måneden.. Men ja, jeg glemte det. Derfor får i den nu!

jeg vil gerne indrømme at det ikke er i december jeg har været mest standhaftig ift. mit vægttab. det er jo julemåneden, så jeg har altså givet mig selv lov til at ‘holde jul’ indimellem. Det vidner vægten altså også lidt om. Jeg havde jo en plan om en masse masse LCHF-opskrifter jeg skulle have afprøvet, men indtil videre har jeg prøvet æbleskiver og honninghjerter – men kun æbleskiverne smagte godt.

jeg har derfor i december trænet mere end normalt.. jeg tænkte at jeg måtte opveje det på en eller anden måde. Normalt træner jeg jo selv derovre, men nu er det vidst tid til noget holdtræning! Så i mandags var jeg til sådan noget bodytoning (en blanding sf stram op og MBL). Det var skide godt, og jeg har allerede skrevet mig på til på mandag. Derudover skal jeg prøve 2 andre hold i løbet af ugen; sh’bam og cxworx – nogen der kender de hold?

Men jeg har målt mig, og lidt er der da sket (takket være træningen):
Lår: -6 cm
Hofte: -10 cm
Mave: -21 cm (det er jo fucking vildt, altså!!)
Talje: -9 cm
Bryst: -9 cm
Arm: -5,5 cm

Vægttab siden sidst: -200g
Totalvægttab: -14,6kg

Men nu er det snart juleaften. Jeg har besluttet mig for at spise julemad, men tænke over at det hedder mere kød og grønt end det hedder brunede kartofler. Forhåbentlig husker jeg det også, når jeg sidder ved bordet og ser den lækre lækre mad! Og så er der jo også nytåret. Puh. Der er det ikke mængden af mad jeg er bekymret for, men nok den mængde alkohol som plejer at blive drukket. Jeg har dog sat mig for at det hedder ‘lyse drikke’ det meste af aftnen.

Tænker du over hvad du kommer i munden i december måned?

0 tanker om "Vægtstatus (december)"

  1. Pingback: Vægtstatus (februar) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *