December 19: Juletraditioner

large (1)

Så blev det tid til et lille indlæg omkring hvilke traditioner vi har herhjemme i december – og faktisk er der ikke så mange. Vi har nogle få ting som vi altid har gjort og som jeg håber vi skal gøre altid.

Kirken
Hver år når det er d. 24. december, så er vi i kirke. Ikke fordi vi er særlige religiøse, men jeg synes der er en helt speciel stemning i kirken den dag, som man bare ikke finder nogen andre steder.

Kirkegårdsbesøg
Hver juleaftensdag går vi en langlang tur og så ender vi altid på kirkegården, hvor vi tænder et lys for min mormor, farfar og farmor (og nu også min bedstefar). Jeg synes det er en fin måde lige at ‘vise’ at man tænker på dem og ville ønske de var med den dag.

Pakkeleg!
Vi har faktisk de sidste par år haft en dag hvor vi spillede pakkeleg. Jeg synes simpelthen det er så sjovt, så selvfølgelig skal vi også gøre det i år. I år skal vi dog gøre det selve juleaften. Vi plejer jo at holde jul med min bedstefar (og de sidste par år har vi også holdt jul med noget familie), men fordi vi kun bliver 4 i år, så synes vi ligesom at der skulle ske lidt mere.

Julefrokoster
Det er jo også en fast tradition at vi 2. juledag skal til julefrokost på Claus’ side med hans familie og 3. juledag skal til julefrokost på min side med hele min familien. Det hører sig jo ligesom til – og jeg synes altså det er super hyggeligt!

Der er sikkert en masse ting mere som vi gør herhjemme.. Men jeg kan altså ikke lige komme på den. Hvilke juletraditioner har i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *