Decemberleg 17: Fremtidsdrømme

large (1)[source]

Fremtidsdrømme .. Bumbumbum. Spørgsmålet handler vel mest om, hvad jeg gerne vil i fremtiden. Altså, hvis nu alt er muligt.

Jeg drømmer jo om at tabe mig gerne 10kg mere! Jeg vil rigtig gerne have en krop som jeg er tilfreds med, så det er jo det jeg arbejder på nu. Men det er uden tvivl den største drøm jeg har lige nu.

Jeg har en drøm om at Claus og jeg skal til USA engang (det skal vi altså!). Jeg vil så gerne over og se Michael Jacksons Neverland og hvis de planer man har snak om nu omkring ranchen holder stik, så bliver der jo åbnet op for offentligheden – og hvis det er tilfældet, så skal jeg sgu derind!

Derudover vil jeg rigtig gerne i Disney land; alle siger det er så eventyrligt, så nu vil jeg altså selv opleve det. Men jeg tænker, at det måske er mere magisk hvis man har børn med. Men det er bestemt også en anden drøm – det med at få en større familie. På et eller andet tidspunkt vil vi gerne have børn – og dét glæder jeg mig altså til.

Havde jeg fået spørgsmålet sidste år, ville jeg have sagt at jeg ville have drømmehuset, men det har jeg jo fået. Men det er virkelig en fremtidsdrøm at blive i det her hus og få det gjort mere til ‘os’. Altså der skal ordnes lidt mere i haven og sådan noget. Men vi har hele livet til at nusse her, så det når vi nu nok.

Er du med i legen? Så kommenter endelig med link til dit indlæg.

0 tanker om "Decemberleg 17: Fremtidsdrømme"

  1. frkstubba Forfatter

   Det lyder også som nogle gode drømme 🙂
   – jeg har efterfølgende også kommet på en del andre drømme. Jeg drømmer jo om at tabe mig; det er min største drøm lige pt 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *