Decemberleg 16: Julegaveønsker

foto

Så blev det tid til endnu et ‘decemberleg’-indlæg. Denne gang omhandler det julegaveønsker. Nu er jeg jo typen som elsker gaver! Virkelig – jeg er et lille barn på det område. Så derfor forsøger jeg også altid at ønske mig så meget som muligt (så er sandsynligheden for at få noget man ikke vil have altså lidt mindre).

Når det så er sagt, så har jeg faktisk ikke sådan én ting jeg bare tænker er det jeg ønsker mig aller mest. Sådan havde jeg det heller ikke til min fødselsdag. Det er egentlig underligt, for det har jeg ellers normalt. Men jeg kunne fx. godt bruge noget nyt nattøj, en ny badedragt, løbesko, grand gru fade osv.

Mine ønsker har jeg lavet en ide om, for så har jeg den altid online og kan altid finde den. Jeg opdaterer den lige så snart jeg kommer på noget nyt jeg ønsker mig og så videre. Min ønskeliste kan i finde lige her.

Hvis du deltager i legen, må du meget gerne kommentere med et link. Så kan jeg også se dit bud på dagens spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *