Decemberleg 15: 3. søndag i advent

IMG_9050

Uuuh. Så blev det 3. søndag i advent – og hvor er det bare super hyggeligt at jeg nu skal åbne endnu en pakke. Jeg må indrømme at jeg ikke helt kunne mærke mig til hvad der kunne være i gaven (ja, sådan en lort er jeg). Så jeg endte med til sidst at tage den sorte gave.

IMG_9055Denne gang var det en rigtig hyggegave; der var twix, en bog med twix-opskrifter og nogle hyggesokker. Selvom jeg ikke selv spiser twix er jeg helt overbevist om at det falder i god jord hos kæresten. Sokkerne elsker jeg! Gaven har jeg modtaget af Marie (som har bloggen læsehesten). Tak for gaven – det var rigtig hyggeligt at bygge med dig.

Har du været med i pakkelegen? Hvad har du åbnet idag?

0 tanker om "Decemberleg 15: 3. søndag i advent"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *