Adventsgave #3

IMG_9109 IMG_9110 IMG_9113

Så fik jeg åbnet endnu en adventsgave fra julemanden. Jeg er nok som et lille barn søndag morgen; Claus siger ‘skat, skal du ikke åbne en pakke idag?’ – og jeg flyver ud af sengen for at hente den, så tager jeg den med ind i sengen og pakker den op. Hver søndag.

Denne gang var der 2 gaver at pakke op (total optur!). I den ene gave var der et værktøjssæt; det virker måske åndssvagt, men jeg har længe brokket mig over at vi næsten intet havde (og det vi har virker kun sådan halvt) og at jeg altid skulle låne af far når det var. Derfor er det lækkert med lidt nyt af det.

Derudover fik jeg også en ny parfume. Det er min totale favorit; den er nemlig dejlig frisk og fruity. Jeg har haft den maaange gange før og det er sådan en jeg køber igen og igen.

Så alt i alt nogle gode gaver idag. Har du fået nogle adventsgaver idag?

0 tanker om "Adventsgave #3"

 1. microcutdk

  Jeg er SÅ misundelig! 😀
  Jeg får desværre ikke adventsgaver mere ^_^ Men jeg elskede da jeg gjorde!

  Simone
  Microcut.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *