Decemberleg 11: 11.12.13 – hvad laver du idag?

Det er nu altså en lidt sjov dato idag – og jeg ville ønske at jeg skulle lave noget specielt. Det ville jo være en oplagt dato at blive gift på eller sådan noget, men nejnej. Faktisk er det jo sidste gang vi får sådan en dato – så det er ærgerligt at den ikke har en eller anden vigtig betydning.

Dagen idag tog en drejning. Jeg åbnede børnehaven som jeg skulle, men blev nødt til at tage tidligt hjem fordi jeg simpelthen var så svimmel. Puh. Jeg tog hjem og gik direkte i seng (selv med lukkede øjne var jeg stadig svimmel). Nå men jeg var lige et smut oppe ved lægen også (altså ikke fordi jeg var syg idag, men fordi jeg lige skulle derop).

Men efter jeg har sovet, har jeg det faktisk meget bedre. Jeg er ikke nær så svimmel som i morges – så jeg ringede ud i børnehaven og sagde, at jeg selvfølgelig gerne ville komme til julearrangementet i eftermiddag. Der er jo ingen grund til at blive hjemme, når jeg har fået det bedre, vel?

Claus og jeg havde også planlagt at vi skulle i biffen i aften, men det har vi altså valgt at aflyse. Så forhåbentlig kan vi komme afsted i morgen, så vi kan se Hobbitten.

Hvad laver du idag?

0 tanker om "Decemberleg 11: 11.12.13 – hvad laver du idag?"

 1. Lisa N. B. Larsen

  Jeg har brugt dagen med pigebarnet der blev 5 måneder i dag – det fejrede vi med en tur til sundhedsplejersken, hvor vi fik en masse ros og det fejrede jeg med en gelato fra Baresso 🙂

  Håber din svimmelhed er helt overstået.

  Kh. Lisa

  Svar
 2. Mia

  Skal heller ikke lave noget specielt, selv om jeg gerne ville.
  Den skal nok blive hyggelig alligevel, da jeg får besøg af min aller yndlings i hele verden 🙂
  .. forresten så mødte jeg en dreng idag, der fortalte mig, at han havde fødselsdag idag. Han sagde det sådan her: idag, den 11.12.13 kl 14.15 bliver jeg 16 . haha det gjorte lige min dag lidt bedre.

  eslublog.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *