Decemberleg 9: De 5 mest hørte julesange

Her er en liste over de 5 mest hørte julesange herhjemme. Jeg elsker julemusik og jeg sætter noget på så snart jeg har muligheden – både herhjemme men også i børnehaven. Faktisk har jeg lidt svært ved at vælge 5 julesange, som er de bedste .. Jeg hører meget forskelligt; men her er de 5 mest hørte julesange på min playliste.

1. Mads Langer: En stjerneregn af sne (jaja. Jeg ved godt det er sangen til julekalenderen, men derfor er den altså stadig god!)

2. Mariah Carey: All I Want For Christmas Is You

3. Wham: Last Christmas

4. Justin Bieber: Mistletoe

5. Glee: My Favorite Things

Og så skal i altså ikke lige snydes for den her:
Justin Bieber Christmas
(seriøst, den er så freaking sjov!! og både Claus og jeg kan synge med på den, haha)

Derudover har min lillebror fødselsdag idag; hurraaa! Så vi skal ud at spise når jeg engang får fri fra arbejde (jeg lukker børnehaven idag). Hvor vi skal spise henne aner vi endnu ikke. Jeg synes det har været svært at finde en gave til ham, men den er købt nu – så håber jeg bare det er noget han kan bruge.

2 tanker om "Decemberleg 9: De 5 mest hørte julesange"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *