Decemberleg 6: Den bedste julekage

large (2)

Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig har fået lavet nogle julekager endnu. Jeg har en masse idéer til hvilke vi skal have lavet.. Men tiden har bare ikke rigtig været til det. Så istedet for at vise billeder af tidligere kager, har jeg valgt at linke til nogle af de kager/småkager jeg har tænkt mig vi skal have prøvet her i december – jeg får sikkert bagt mange andre ting også.

Honninghjerter:
Jeg har købt LowCarbs Julelækkerier-bog og der er virkelig mange lækre opskrifter i. Blandt andet er der en opskrift på honninghjerter, som jeg bare bliver nødt til at prøve! Den lyder nogenlunde simpel og så ser kagerne bare så lækre ud på billederne.

Konfekt:
Ja okay, det har ikke meget med kager at gøre. Men hey! Det er da en del af julen at skulle lave/spise konfekt. Så jeg har selvfølgelig også fundet nogle opskrifter på lækkert marcipan, marcipan med lakrids, dadelkugler og meget andet.

Pebernødder:
Ingen jul uden pebernødder. Sådan er det bare. Madbanditten har lavet en opskrift på pebernødder, som jeg har tænkt mig at prøve.

Er du med i legen? Så kommenter endelig med link til dit indlæg.

0 tanker om "Decemberleg 6: Den bedste julekage"

 1. microcutdk

  SÅ enig! 😀
  Jeg vil også hjertens gerne lave alle 3 ting ^_^ Men jeg ved ikke om det bliver til noget i sidste ende! Men tak for opskriften på honninghjerter – den ser ret simpel ud 😀

  Simone
  Microcut.dk

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *