De 5 mest læste indlæg i 2013

Jeg tænkte, at jeg ville lave et indlæg med de 5 mest læste indlæg på bloggen. Nu har jeg jo flyttet bloggen, så det er altså kun fra den periode hvor bloggen har været på wordpress (dvs. siden slutningen af august).

Selve bloggen er – idag – blevet set 10.330 gange (siden august). Wauw! Det er jo sindssyg mange sidevisninger – jeg er virkelig taknemmelig for at I gider kigge med. Tak!

img_8857

Det indlæg der er blevet set allerflest gange på bloggen er indlægget ‘Hæklet hue (diy)‘. Det er i alt blevet set 469 gange. Det er ret vildt! Det er jo et diy indlæg, så dem tror jeg da bestemt jeg vil lave (mange) flere af i fremtiden.

blog

Det anden mest læste/set indlæg på bloggen er indlægget ‘En lille decemberleg?‘, hvor 319 har været inde og læse om hvad decemberlegen gik ud på. Det er virkelig fedt! Og det er fedt at der har været så stor opbakning og at så mange ville lege med. Tak!

minus-15kg-kopi

Det 3. mest læste indlæg på bloggen i 2013 var indlægget ‘Før/efter billeder‘. Hvor jeg for første gang viste billeder af mig selv fra før jeg begyndte at tabe mig og så 15kg senere. Det er vildt motiverende at der har været 208 inde og kigge med! Tak.

img_8745

Det 4. mest læste indlæg var ‘Efterårs GiveAway‘ – hvor jeg havde fået muligheden for at forære en at mine læsere et Ipad Cover fra ByStroom, som kids-world.dk var så søde at sponsorere. Det er virkelig fedt at I vil være med til at læse – og der vil så absolut komme flere GiveAways i fremtiden. Denne GiveAway blev set 198 gange.

img_8969

Det indlæg der er blevet set 5. mest på bloggen er indlægget ‘Hækling for begyndere (diy)‘. Det er blevet set 192 gange. Jeg håber i kan bruge mine diys – og jeg tænker at jeg meget snart bliver nødt til at lave nogle flere. Jeg har jo lovet jer flere hækle-diys!

Jeg håber I vil læse med på alle mine kommende indlæg på bloggen! Hvilket af (alle) mine indlæg synes du har været det bedste?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *