Decemberleg 5: Et Kreativt Indslag // Evighedstæppet

Dagens indlæg i decemberlegen er et kreativt indlæg. Jeg ville rigtig gerne have vist jer nogle billeder jeg arbejder på, men jeg er endnu ikke færdig så det må I lige have til gode. Istedet ville jeg vise jer hvor langt jeg er kommet på mit evighedstæppe.

IMG_9062 IMG_9063 IMG_9066Så langt er jeg kommet indtil nu. Tæppet måler i bredten cirka 140cm – så det er nogle lange strækninger at sy frem og tilbage, frem og tilbage. Indtil videre har jeg hæklet 10 farverækker og er lige begyndt på nummer 11. Jeg har i alt 14 farver som jeg vil bruge, så jeg mangler stadig 3 farver (lilla, grøn og gråbrun). Planen er at alle farverne skal være blandet hele vejen igennem og at der derfor altså ikke skal være noget system i det overhovedet.

Jeg regner med at hver farve skal bruges 5 gange, for at få et tæppe som bliver cirka 180cm langt. Hver farverække måler 2,5cm – så passer det ikke meget godt? Sådan plus/minus.

Hvilke kreative ting har du gang i for tiden? Smid endelig et link, hvis du har gang i noget – så vil jeg da lige kigge forbi din blog.

0 tanker om "Decemberleg 5: Et Kreativt Indslag // Evighedstæppet"

  1. Pingback: Jeg skulle egentlig bare have en hæklenål.. | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  3. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *