De deltager i decemberlegen

Jeg ved ikke om i har set ‘punktet’ i overbjælken, hvor der står ‘decemberlegen’? Under det punkt kan man i hvert fald finde alt om legen; både info, dagene, hvem der leger med og mine indlæg.

Men når det er sagt, så synes jeg altså at de dejlige bloggere som ville være med skal krediteres lidt mere. Så derfor får i lige et indlæg med hvem der er med på legen (også selvom I også kan finde dem alle lige her).

Jeg har sat alle blogsene ind på min bloglovin, så jeg hver dag kan følge med i hvad de får blogget om. Det er altså ret hyggeligt! Det kan godt være jeg ikke får kommenteret hver dag, men jeg kigger altså med – det skal I slet ikke tvivle på.

Jeg arbejder på at finde en dynamisk feed, så jeg kan få alle blogsene over i sidebaren og så den opdaterer automatisk (ligesom på blogger). Det mangler jeg lidt lige nu, og jeg synes det kunne være så smart! Men jeg søger google tynd!

0 tanker om "De deltager i decemberlegen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *