Decemberleg 2: Julen – hvad skal der ske?

large (1)[source]

Iiihj. Jeg elsker simpelthen julen. Jeg synes det er den hyggeligste tid på året; der er altid noget godt i tvet, byen oser af jul og gåturene dernede er bare så hyggelige fordi der netop er pyntet op.

Når det så er sagt, så har vi faktisk ikke rigtig nogle planer for julen. Ikke som sådan.. Faktisk er der slet ikke styr på juleaften endnu. Jeg plejer jo at holde jul med mor, far, bror, bedstefar og noget familie – men i år er det hele bare lidt usikkert nu bedstefar ikke er her mere. Jeg er sikker på at vi nok skal få en hyggelig aften uanset hvad vi beslutter os. Jeg tror faktisk at vi ender med kun at være os fire; mig, mor, far og bror. Claus skal holde jul med sin familie (som altid).

Juleaften har jo faste traditioner – men de kommer i et andet indlæg. Hehe. Udover juleaften, så er der også julefrokosterne. Vi skal til en på min side og en på Claus’ side. Det er nu altså bare lidt hyggeligt med sådan nogle familie-julefrokoster. Vi har allerede været afsted til én på min side og derudover har jeg jo også været afsted til en med arbejdet (link).

Derudover har Louise og jeg aftalt at vi en dag skal lave konfekt og julehygge. Jeg har fundet en masse lækre opskrifter på marcipan og sådan noget, som vi skal prøve at lave. Sidste år blev der også lavet konfekt, men det gjorde jeg selv.

Har I nogle planer for julen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *