Decemberleg 1: 1. Søndag i advent

GLÆDELIG 1. DECEMBER!

Så blev det 1. December – og ikke nok med at det er første dag i julemåneden, så vi går igang med decemberlegen (som du kan læse mere om her). Så er det idag også den 1. søndag i advent. Og advent betyder jo gaver (i hvert fald herhjemme).

IMG_9048

Som jeg tidligere har nævn på bloggen, så er jeg med i en adventspakkeleg, som kort fortalt går ud på at jeg har byttet gaver med 4 andre bloggere. Derfor har jeg valgt, at de gaver som jeg modtager i adventspakkelegen vil være de gaver jeg viser frem i decemberlegen. (Udover disse pakker, får jeg også pakker af julemanden, men de kommer altså i et andet indlæg).

IMG_9053

Den første pakke har jeg så åbnet nu, og det var fra Masbæk (som blogger her). I pakken fandt jeg dette fine fine hæklede hjerte. Hvor er det sødt! Mange tak 🙂 – den skal jeg nok finde et fint fint sted til.

Har du været med i pakkelegen? Hvad modtog du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *