En weekend med julefrokoster

Puuh. Jeg er lige kommet hjem fra julefrokost – og jeg er godt smadret. Som i ‘jeg-kunne-sove-nu-og-helt-til-i-morgen’-smadret, men jeg tænker at kl. 20 måske er lidt for tidligt at gå i seng? Jeg har nemlig været til julefrokost både igår og idag.

PicMonkey Collage

Igår var jeg afsted med børnehaven. Jeg havde taget kjole på til dagens anledning, jeg fik desværre ikke taget nogle billeder af mit outfit. Vi holdte det i børnehaven og det var skide sjovt! Vi fik traditionel julefrokostmad og da vi havde spist legede vi pakkeleg; dog var der et twist i reglerne. Slog man en 6er, så skulle man stjæle en gave. Slog man en 1er, så skulle man tage en gave fra en og give til en anden plus at man skulle drikke et shot. Lad os bare sige det på den her måde; jeg slog næsten kun 1ere. Gosh, hvor fik jeg mange shots på meget kort tid. Så planen om at jeg ikke ville i byen og bare hjem og sove, blev ændret til at ‘selvfølgelig skulle vi da ned og danse’. Haha. Men sjovt, dét var det virkelig!

Idag var jeg så afsted igen – denne gang med noget af familien. Vi startede til middag, hvor vi også fik traditionel mad. Det er så fantastisk at en del af min familie også prøver at undgå kulhydrater, så min faster havde lavet stenalderbrød. Det var en super hyggelig dag (men lang, for jeg var møgtræt), og jeg fik snakket med en del af det familie som jeg ikke snakker så meget med. (hvis i læser med; tak for en hyggelig dag!). Jeg havde i dagens anledning taget nye jeans og en ny skjorte på. Jeg glattede jeg også mit hår, bare for at prøve noget nyt.

Nu er jeg så kommet hjem. Har taget noget grimt nattøj på – og nu vil jeg bare slappe af, indtil jeg ikke kan hænge sammen mere og så vil jeg hoppe i seng.

0 tanker om "En weekend med julefrokoster"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

  2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

  3. Pingback: Decemberleg 2: Julen – hvad skal der ske? | frk stubba

  4. C. Stubbe

    Shots rammer godt nok en hårdere end man lige tror 😛 Jeg havde min første barvagt i går i fredagsbaren på mit studie, og i morges, da jeg vågnede, havde jeg virkelig ondt i hovedet. Og tænkte, at jeg da ikke havde sovet så varmt, og havde da kun fået 2 drinks i går. Indtil det slog mig, at jeg havde fået 3 shots, og selvom de ikke var særlig skarpe i procent måden, så slår de altså hårdere, når man ikke er vant til shots 😛

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *