Ups & Downs #21

Opture:

 • Jeg har fået sendt de 4 adventspakker afsted; jeg håber modtagerne bliver glade for dem. Jeg glæder mig i hvert fald til at åbne mine.
 • Jeg har faktisk fået lavet over halvdelen af indlæggene til decemberlegen. Altså nogle af indlæggene kunne jeg jo godt lave på forhånd, så det har jeg gjort.
 • Jeg har fundet ud af hvad jeg vil have på nytårsaften. Jeg tror det er første gang, at jeg er i god tid. Det skal lige bestilles hjem – og så håber jeg sgu bare at det sidder godt. Jeg ville egentlig have kjole på, men så så jeg den flotteste nederdel.. Så nu bliver jeg jo nødt til at få nederdel på istedet.
 • Julefrokost fredag med arbejdet og lørdag med fars side af familien – det bliver rigtig godt! Men hvor er det altså lidt ærgerligt at de begge ligger i samme weekend.
 • Jeg har fået pyntet op til jul! Og det ser faktisk rigtig fint ud, hvis jeg selv skal sige det. Nu mangler vi altså bare et juletræ, som skal stå i udestuen med pynt og lys! Jeg tror sgu dyrene dræber træet, hvis den får lov at stå i stuen.

Nedture:

 • Jeg har ikke været ude og træne i over en uge nu. Jeg har vildt dårlig samvittighed, så skal afsted igen. Men sidste uge var lidt booket og så endte jeg med at blive syg. Argh. Jeg må afsted. Nu.
 • Jeg har krafthelved (ja, pardon my french) været syg det meste af ugen. Jeg har brugt dagene på at sove, se tv, sove og gæt engang se lidt mere tv. Havde det da ‘bare’ været forkølelse eller sådan noget, så kunne man da gøre noget ved det. Men når det er  en dunkende hovedpine, opkast og ømhed i kroppen – ja, så er der sgu ikke meget at gøre.
 • Jeg har aldrig spist så meget chokolade før, som jeg har gjort mens jeg var syg. Udover chokoladen spiste jeg også pommes, chips og hvad jeg ellers kunne finde. Det føltes godt imens, men må indrømme at jeg ikke bryder mig om hvad vægten nu siger!
 • Vi har færre vindueskarme her i huset end vi havde i lejligheden. Det betyder også at der er en del af julepyntet, som jeg ikke aner hvor jeg skal placere. Og så har jeg utrolig mange lysestage, men ikke så mange nisser.
 • Jeg ville bage kage til Claus idag (så sød en kæreste er jeg!), men første forsøg blev bare så dårlig. Altså den var helt slatten og ville slet ikke bages færdig .. Så jeg måtte bage igen. Typisk. Men jeg tror det blev okay anden gang.

Hvad fylder i dit liv for tiden?

0 tanker om "Ups & Downs #21"

 1. Mia

  Hvor lyder det hyggeligt med alle de jule aktiviteter du har gang i. Man bliver jo helt glad bare af at læse med 🙂
  med hensyn til nedture sidder jeg lige nu selv med følelsen af ‘hvorfor-spiste-jeg-nu-lige-den-pakke-chips’!!! skal helt sikkert også have gang i motionen igen.
  (og det, at man har for meget julepynt/lysestager, tilhører efter min mening optur’s halven!)

  eslublog.blogspot.com

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Det er skam også hyggeligt med alle jule tingene – jeg ELSKER julen! Det er faktisk først nu hvor jeg genlæser indlægget, at jeg ser at alt det positive stort set handler om julen. Haha.
   Jamen den der følelse med at spise alt for meget er helt forfærdelig .. Så ikke mere ‘usundt’ i laaaaang tid herfra 😀

   Jamen det er selvfølgelig altid et plus, at man har FOR meget. Men jeg vil gerne have det hele op, men jeg har virkelig ikke plads til det? Så nu overtager jeg også kontoret – selvom kæresten sagde, at det skulle jeg ikke. Muhahah 😀

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *