En smart madplan!

Dette er en indlæg jeg havde lavet i forvejen. Jeg har været syg siden søndag og har derfor ikke rigtig haft overskud til at skrive et indlæg. Idag har jeg det bedre (hovedet føles dog stadig som om det er ved at eksplodere!), men jeg tænkte at så kunne I da få et af de indlæg jeg har lavet på forhånd. Enjoy!

unnamed

For noget tid siden postede jeg et billede af en hjemmelavet madplan på instagram. Jeg lovede Camilla (som blogger ved pyntemyntheogmor) at jeg ville dele madplanen med jer – og gøre så i kunne downloade den. Det kan jeg stadig godt hvis det har interesse?

unnamed

unnamed (1)

Men! Jeg har forleden nede i Tiger og der faldt jeg altså over en ugeplan, som fungerer på samme måde som den jeg har lavet. Her er der bare en plan for hver uge i hele 2014 – for kun 20kr. Jeg tror faktisk ikke at det kan gøres billigere?!

Jeg kunne i hvert fald ikke lade være med at købe den! Jeg synes det er skide smart lavet. Så kan man jo hænge en uge op af gangen, men stadig bruge resten som ‘kalender’. Smart smart. Så nu deler jeg rådet videre til jer; En ugeplanskalender for 2014 i Tiger til kun 20kr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *