GiveAway tid!

Er det ikke tid til en GiveAway her på bloggen? Jo, det er da så. Jeg skrev jo for lidt tid siden, at der da var nødt til at komme en GiveAway, nu hvor bloggen havde fået sin egen adresse.

Unavngivet

Jeg har i samarbejde med motil.dk lavet denne GiveAway. Hvor det vil være muligt for dig at vinde et valgfrit produkt fra motils hjemmeside til en værdi på max 200kr. Lyder det ikke fedt?

Hvis du ikke kender motil.dk, så er det en hjemmeside som sælger mobiltilbehør til iPhones; så som ledninger, covers tasker osv.

For at deltage skal du:

Og hey! Du behøver ikke selv have en blog for at deltage. Man kan sagtens kommentere ved blot at noterer navn og email (og så skrive kommentaren selvfølgelig).

Vinderen vil blive trukket søndag d. 8 december kl. 18.00. Vinderen vil blive offentliggjort her på bloggen umiddelbart efter.

0 tanker om "GiveAway tid!"

 1. Anna

  Jeg vil så gerne vinde dette :http://www.motil.dk/shop/sort-laeder-cover-iphone-5-87.html til min søde far. Eller faktisk er han min halv far, men han har været der for mig siden jeg var 2 år, og har været der for mig som en rigtig far. Min “rigtige” far har ikke behandlet mig så godt, hvis man kan sige det sådan, og da jeg var mindre valgte jeg at bryde forbindelsen imellem os da det gjorde for ondt.
  Men ihvertfald skal min søde bonus far have denne finde præmie, da jeg er så glad for at han er i mit liv.
  Knus Anna
  annaauga@me.com

  Svar
 2. Karina Johansen

  Jeg kunne godt bruge et par nye høretelefoner, en vis herre på ca 1.5 år har snuppet mine fra min taske og jeg har ikke kunne finde dem siden :/

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *