Før/efter billeder

Jeg har virkelig tænkt længe over dette indlæg. Jeg lovede jer jo for noget tid siden, at så snart jeg havde tabt mig 15kg, så ville jeg vise jer før- og efterbilleder. Men gud, hvor er det dog grænseoverskridende og en privat sag. Jeg håber derfor i tager okay imod det her indlæg.

Startvægt - KopiMinus 15kg - Kopi

Der var så mit før og efter billede. Altså jeg kan godt se at jeg sådan ‘all round’ har mistet noget fedt; fx kan man pludselig se mine kraveben, (det har man aldrig kunne før), så er mine lår blevet mindre, det samme er min mave, min kæbe, mine håndled og mine kinder (og sikkert mange andre steder, som jeg slet ikke har tænkt over).  Jeg er dog stadig slet ikke tilfreds .. Jeg føler stadig ikke at jeg har tabt mig nok – slet ikke på min mave. Men det arbejder jeg på nu og det skal nu nok lykkedes.

Jeg har taget billeder fra start, og så da jeg havde tabt mig 5kg, da jeg havde tabt mig 10kg og nu hvor jeg har tabt mig 15kg (eller faktisk har jeg tabt mig 16kg idag, woohoo!) – men i får altså kun ‘startvægten’ og min nuværende vægt.

Jeg håber selvfølgelig på at der ikke går så lang tid før jeg kan sige -20kg. Jeg er inde i en god bølge lige nu, hvor jeg rent faktisk føler at der sker noget. Jeg håber på at det varer ved! For det er jo ‘kun’ 4kg jeg mangler for at have tabt mig 20 freaking kilo!

0 tanker om "Før/efter billeder"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

 2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

 3. Pingback: De 5 mest læste indlæg i 2013 | frk stubba

 4. Carina

  Det er simpelthen så godt gået, smukke!
  Du har jo altid set dejligt ud, men fantastisk at det går så godt for dig!
  Alverdens respekt og stolthed herfra <3

  Carina | carinaliving.blogspot.com

  Svar
 5. Pingback: Min søndag – og et lille tak | frk stubba

  1. frkstubba Forfatter

   Jeg lovede jo at dele både det gode og dårlige omkring mit vægttab – det involverer jo også billeder. Men gosh, hvor har jeg haft ondt i maven over at skulle vise jer billederne.

   Svar
 6. Julia

  Hvor er det bare SÅ flot gjort af dig ikke mindst at dele billederne men også at have tabt så meget. Det er virkelig godt gjort. Du ser jo SÅ godt ud. Kæmpe skulderklap herfra!

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg havde virkelig ondt i maven da jeg postede det her indlæg – jeg var i tvivl om hvordan i ville tage imod det. Så jeg er GLAD for at I støtter mig – tak!

   Svar
 7. Brit

  Du ser bare så godt ud! Synd du ikke selv kan se at: dine skuldre, talje, ansigt, mellem rum mellem ben, overarme, mave og kraveben alle har undergået vilde forandringer! Og så har du endda ikke tabt dine bryster 😉
  Oveni hatten har du fået en gang mod til at smide det ind. Vær du stolt af dig selv 😉

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Hvor er du sød, tak! Altså jeg kan jo godt se at der er sket lidt, men ikke så meget som jeg havde troet ved at tabe 15kg 😛 .. Og nej, det er faktisk rigtigt; brysterne er der næsten ikke sket noget ved. Haha.
   Jeg var sgu i tvivl om jeg skulle smide billederne på bloggen – men nu er de her! 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *