Lidt om decemberlegen..

Bare lige hurtigt vil jeg takke for den opbakning der er omkring decemberlegen. Hvor er det FEDT at I vil være med! Bliv endelig ved med det – og jeg glæder mig til at se jeres indlæg dag for dag. (måske jeg ikke kommenterer hver dag, men jeg læser dem. Don’t doubt about that). Men sig endelig ordet videre – lad os få så mange med på legen som muligt! Det kunne været ret fedt.

Dertil vil jeg lige sige, at jeg i den der bjælke jeg har i toppen af bloggen (altså, der hvor der står; forside, bag bloggen, opskrifter … osv. Der har jeg lavet en kategori som hedder decemberlegen. Derunder står der lidt information, men jeg har også lavet en side med de bloggere der leger med. Er du sikker på du ikke skal være med? Udover disse to sider, så kommer der selvfølgelig også en side med alle mine indlæg (den kommer bare først frem 1. december).

large

Totalt off topic, så var jeg hos tatovøren igår og få lavet mine 2 tatoveringer. Jeg regner med at få taget lidt billeder i eftermiddag; og så skal i selvfølgelig nok få lov at se dem her på bloggen. Yay! 😀

0 tanker om "Lidt om decemberlegen.."

  1. Mia

    Hvor er det en fin idé!
    Jeg vil helt sikkert være med. Hvis ikke hver dag, så i hvert faldt nogle af dem! 🙂

    Eslublog.blogspot.com

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *