Hjemmelavet pizza

IMG_9025PicMonkey Collage IMG_9030

Altså planen var at vi idag skulle have pizza ala Xenia – altså en af hendes opskrifter. For hendes opskrift så vanvittig lækker ud! (og den skal vi helt sikkert prøve engang). Men vi havde glemt at købe hytteost ind (hvor dumt er det ikke også lige?). Så et øjeblik gik jeg lidt i panik og tænkte over hvad vi så skulle have. Jeg blev dog enig med mig selv om at jeg ville have pizza uanset hvad. Jeg har derfor eksperimenteret mig frem til en opskrift; så jeg har taget lidt fra skabene og sådan som jeg nu synes – og resultatet er faktisk super godt! Det er nok første gang jeg har eksperimenteret så meget, haha. Pizzadejen er dog lidt blød, men udover det så synes jeg det fungerer rigtig godt og det er absolut ikke sidste gang vi skal have det herhjemme.

Og så videre til en opskrift:
INGREDIENSER:
– 125g creme fraishe
– 2 håndfulde revet ost
– 4 æg
– 1 tsk. bagepulver
– 4 spsk. HUSK
– 1 spsk olie
– 1 tsk. salt
– 1 spsk. oregano

FREMGANGSMÅDE:
Bland alle ingredienserne sammen til en jævn masse. Lad dejen stå og trække lidt (husken suger noget af væsken). Jeg gør det, at jeg først tænder for ovnen når dejen er lavet – og så får det lov at trække til ovnen er varm nok. Ovnen skal tændes på 200grader varmluft.

Når dejen så har trukket lidt, places dejen på en bradepande med bagepapir – vi lavede to pizzaer, så vi lavede en pizza på hver sin bradepande (så blev de normal størrelse og runde). Så skal de ind i ovnen i cirka 15min – indtil overfladen bliver gylden.

Når de er gyldne, tages de ud af ovnen. Så skal de pyntes med det fyld man nu synes. Det er jo egentlig en smagssag. Min pizza har tomatsauce, spinatblade, majs, skinke og mozzarella på. Claus’ har tomatsauce, skinke og pizzatopping-ost på.

Når de er pyntet med fyld, skal de ind i ovnen igen i 10min (eller indtil osten er smeltet). Og når de så kommer ud af ovnen, drysser vi lidt oregano på. Og færdig!

Interesseret i at se flere LCHF-opskrifter? Så se her.

0 tanker om "Hjemmelavet pizza"

  1. Pingback: Æbleskiver | frk stubba

  2. Pingback: Madplan, uge 46 | frk stubba

    1. frkstubba Forfatter

      Det er virkelig også en lækker opskrift. Er overbevist om at vi skal have den igen (snart). Selv kæresten som ikke spiser lchf, synes også det var okay 🙂

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *