Reading Challenge 2013 – gennemført!

Unavngivet

Kan I huske at jeg lavede dette indlæg for laaang tid siden, hvor mit mål for i år var at læse 10 bøger? Faktisk så har jeg allerede læst 10 bøger.. Så egentlig har jeg gennemført udfordringen! Det skal dog siges, at jeg måske har genlæst et par af bøgerne (også selvom jeg sagde jeg ikke ville). Jeg har bare pt. lidt svært ved at starte på nye historier fordi mange af dem jeg i forvejen har læst stadig fylder i mit hoved. Men jeg skal nu nok få læst noget nyt indimellem.

Jeg ved ikke helt om jeg skal være med i denne challenge næste år – skal du?

Deltager du i challengen? Hvor langt er du fra dit mål?

0 tanker om "Reading Challenge 2013 – gennemført!"

 1. Helle D.

  Hm, jeg burde da være med næste år. Jeg har altid læst meget, men de sidste par år er jeg blevet et dovent snøvl, der max. får læst to bøger om året. Det er bare for sløvt!!! Så jeg synes, at det er en supergod ide!

  Svar
 2. Irene

  Jeg har løbende haft hævet mit mål, siden jeg nåede de 52 bøger. Lige nu har jeg læst 81 bøger, mener jeg (goodreads er nede lige nu, så jeg kan ikke lige tjekke det) 🙂

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Whaaat. Det er jo over 1 bog i ugen – hvor er du vild 😀 .. Men jeg vidste ikke at man kunne være målet.. Hmf. Det må jeg huske, hvis jeg leger med næste år :p

   Svar
 3. Trine Merethe Vindheim

  Jeg er da med på den jeg – men kom dog sent igang. Ville egentig sige 100 bøger – men da jeg først startet i juli, tenkte jeg jeg ville være lidt mer realistisk og sige 51. Og der er jeg da godt på vej! Har pt lest 50 bøger, og er igang med to (fag)bøger lige nu, så mon jeg ikke når der i løbet af ugen;)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *