Bryggerset – før

IMG_9020 IMG_9021 IMG_9022 IMG_9023

Sådan her ser vores bryggers ud lige nu (imens jeg skriver her). Det er en af de eneste rum som vi ikke har gjort noget ved før. Men jeg synes altså det er på tide! For det skal males! Som i kan se på billederne, har bryggerset sådan en lilla farve på væggene; jeg må indrømme at jeg ikke bryder mig særlig meget om lilla vægge – så væk med dem! Istedet skal vi have en sandfarve på væggene.

Jeg har jo før vist jer vores entré, hvor vi egentlig havde vores sko og sådan noget stående. Men entréen er simpelthen så smal. Så vi er blevet enige om at vi vil bruge bryggerset til indgang istedet (altså indgang for os). Så alle vores sko og jakker kommer til at stå dernede. Det bliver især godt nu til vinter med vinterjakker og store støvler – det ville simpelthen fylde for meget i entréen. Og nu har vi bryggerset, så kan vi jo lige så godt bruge den.

Jeg skal nok vise jer et efter-billede, når jeg når så langt. Dagen idag står i hvert fald på maling. Både i bryggerset og på værelset (men værelset er et kedeligt rum).

Hvad skal du bruge din weekend på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *