En lille decemberleg?

Ja, jeg ved godt der er laaaang tid til december. Men jeg tænkte, at for at få så mange med på legen, så er det om at være tidligt ude. Så here goes.

De andre år har jeg jo her på bloggen lavet en Jule Blogchallenge – og jeg synes altså ikke at i år skulle være en undtagelse. Nej vel? Men jeg må indrømme, at jeg har funderet meget over navnet og over hvilke spørgsmål den skulle indeholde (med stor hjælp fra Julie – tak!). Nu tror jeg faktisk at den er blevet okay.

I år hedder udfordringen/legen Decemberlegen istedet for Jule Blogchallenge. Det har jeg altså valgt, for spørgsmålene omhandler ikke kun julen. Selvfølgelig handler de fleste af spørgsmålene om det.. Men ikke dem alle sammen. Jeg har samtidig prøvet at lave nogle spørgsmål, som alle kan svare på – så alle der har en blog, kan altså være med!

blog

Jeg regner med at lave et indlæg med alle dem der har lyst til at deltage; for jeg vil jo gerne se jeres bud på hver dags ‘spørgsmål’. Derfor må du megetmeget gerne skrive til mig (altså både her, på facebook eller i en mail) og så vil jeg skrive dig på listen – så kan andre jo også se du leger med og måske giver det nogle flere læsere? Just saying.

Derudover må du jo meget gerne lave indlæg omkring denne lille leg, som jo (doh) starter 1. december. Brug endelig billede m.m., men du må vældig gerne nævne mig/min blog, nu hvor det jo er mig der har startet den. For jo flere der skriver om legen – jo flere kan vi jo måske få med!

Jeg har lavet en liste over hvem der gerne vil være med – du kan se den lige her.

Vil du lege med?

0 tanker om "En lille decemberleg?"

 1. Pingback: De 5 mest læste indlæg i 2013 | frk stubba

 2. Pingback: decemberleg #3; Fælder du selv juletræ eller køber du? | T blog

 3. Pingback: decemberleg #2; Julen – hvad skal der ske? | T blog

 4. Pingback: Decemberleg 1: 1. Søndag i advent | frk stubba

 5. Pingback: KatyHawk.Net » Blog Archive » Decemberleg

 6. Pingback: Decemberlegen 2013 | T blog

 7. Pingback: Decemberlegen 2013 | Microcut Dk

 8. microcutdk

  Jeg vil rigtig gerne være med 🙂
  Men jeg hopper adventssøndagene “over” – da jeg her allerede har planlagt give-aways… Men det kan jo også være det der definerer mine adventsdage ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Dejligt at du vil være med! 🙂
   Man bestemmer jo helt selv, hvordan man er med i legen. Men ja, dine give aways defineres jo også som adventsdagene 🙂

   Svar
 9. Pingback: Lidt om decemberlegen.. | frk stubba

 10. Pingback: Stubba’s Decemberleg 2013 | Mønneberg

 11. Anja Ydemann

  Uhhh jeg vil også rigtig gerne være med, men tvivler på jeg kommer til at lave et indlæg hver dag, så nu er det vist nu jeg skal lærer, hvordan det er jeg laver et indlæg og sætter det til at blive udgivet på en given dato….:-)

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Fedt at du vil være med! 🙂
   Nu ved jeg ikke hvad for en platform du bruger (wordpress/blogspot?) men det er vidst lige til.
   Jeg glæder mig til at se hvad du finder på af indlæg 🙂

   Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Åh, hvor ærgerligt. Jeg elsker julen, jeg synes det er så hyggeligt. Men der er jo også en del spørgsmål som ikke nødvendigvis behøver omhandle julen 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *