Dagens måltider

Jeg tænkte at jeg ville dele hvad jeg har fået at spise idag; endnu engang er det jo en del af min madplan, men jeg synes nu altså det kunne være sjovt at vise jer (i billeder) hvad hele dagens måltid består af (måske jeg laver sådan nogle indlæg indimellem, hvem ved).

foto 3

Til morgenmad fik jeg en smoothie, som bestod af; jordbær, hindbær, kokosmælk, fløde, æg og lidt husk. Den smagte fantastisk og mættede godt. Jeg mødte sent, så jeg ville ikke have noget der lagde sig for tungt – og her var smoothien altså genial.

foto 1

Til frokost spiste jeg jo min madpakke; jeg tog lige et billede af den inden jeg tog afsted på arbejde. Jeg havde lavet en oopsie-sandwich med mayo, babyspinat, agurk og hamburgerryg. Det er altså altid en succes! Derudover havde jeg lidt agurk og mandler med, og en nøddestang (har I smagt de her naturlig snackbare? Et sikkert hit! De indeholder kun ting som man må få – og så skal man ikke selv stå og kokkere i køkkenet)

foto

Til aftensmad fik vi smørmarineret kyllingefilet med gulerødsstave – okay, kæresten fik pommes frites til. (Gulerødder er der ikke meget lchf over, men jeg skal have den udryddet – og så kunne jeg lige så godt spise dem fremfor at smide dem ud.) Dertil havde jeg lavet noget smørsovs fra panden. Dejlig let og lækker aftensmad.

foto (1)

Her til aften har jeg hygget i sofaen med dårligt tv, en kop te og lidt mørkt chokolade. Mmh. Det er altså ikke den værste måde at slutte en dag på. Jeg elsker chokolade – så det skal der være plads til indimellem. Og nu er mørk chokolade (altså omkring 80%) jo ikke det værste der findes; så længe det ikke er hver dag.

Hvad siger I til sådanne indlæg? Kan I bruge det til noget?
Hvad har du fået at spise idag?

0 tanker om "Dagens måltider"

 1. Mia

  Elsker disse indlæg – meget inspirerende. Jeg er nemlig en af dem, der overhoved ikke er kreativ når det kommer til at skulle lave god, sund mad!
  .. & tillykke med .dk !!

  eslublog.blogspot.com

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg synes i hvert fald selv at det er inspirerende at se hvad andre spiser – så er glad for at du synes om indlægget 🙂 jeg skal nok lave flere mad-indlæg 😉
   Tak – jeg er så stolt af mit .dk! Det var et godt valg .. Og pst, der er også ved at være styr på GiveAwayen 😉 haha.

   Svar
 2. Brit

  Det lyder som en lækker dag! Men jeg er forvirret! Fløde, Mayo og smør? Og spiser du kulhydrater igen?
  Fedt indlæg!
  Jeg fik yoghurt med rugbrød + to kopper kaffe med mælk.
  Til frokost en lille yoghurt og to stykker rugbrød.
  Til aftensmad spaghetti med kødsauce (med masser af peberfrugts og champignon i) og så var det fuldkorns pasta.
  Så snackede jeg lidt chips og en Tivoli stang til aften :O

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Der er skam intet at være forvirret over 🙂
   LCHF handler om at man skal spise proteiner, fedt og ikke behandlede produkter. Derfor er smør og fløde et rigtig godt produkt til mad – fordi det netop er fedtholdigt. Mayoen er Hellmans som er lavet på raps og indeholder kun ‘gode’ ting. (jeg kan ikke lige huske hvad det indeholder).

   Åh, det lyder ellers lækkert med dit snackeri – jeg bliver jo helt sulten. hehe 🙂

   Svar
 3. Lone Munk

  FEDT, jeg er fan af disse indlæg. Det er helt vildt inspirerende 🙂 Fortsæt endelig med dem. Måske du også kunne lave et indlæg om hvad LCHF gentlig helt præcis går ud på, og hvorfor det er så godt??? 🙂 -Jeg vil hvertfald gerne høre en erfarens mening herom.

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Super, så vil jeg da indimellem lave sådan nogle indlæg 🙂 .. Det bliver jo selvfølgelig ikke HVER dag, for jeg gider altså ikke tage billeder af mit mad hele tiden. Hehe. Men jeg skal nok gøre det engang imellem 🙂

   Jeg skal nok lige prøve at lave et LCHF-indlæg på et tidspunkt. Men som sagt, så er der rigtig meget godt materiale at søge på nettet. Men jeg kigger på det 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *