Madplan, uge 45

Som lovet vil jeg nu, ind imellem, begynde at lave madplaner herinde, forhåbentlig kan I blive lidt inspireret . jeg vil dog sige at jeg ikke laver en madplan herinde for hver eneste uge, men så ofte som muligt. Jeg har valgt at det kun er madplanen for aftensmad i får denne gang, for mine madpakker er ofte meget kedelige og består oftest af boller eller kernebrød med et eller andet pålæg/ost og så noget grønt. Men vil i også se det? Altså vil i se madplan for alle 3 måltider? For så kan jeg sagtens skrive det i planen også.

Mandag: Grøntsager og kyllingefilet (Er alene hjemme)
Tirsdag: Stegt flæsk med blomkål i persillesovs
Onsdag: Rester
Torsdag: Hotdogs m. grønt Kyllingebøffer m. kogte grønne bønner
Fredag: Boller i karry m. blomkålsris Rester
Lørdag: Rester Boller i karry
Søndag: Bøf m. grønt Spiste vildt hos mor og far

0 tanker om "Madplan, uge 45"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *