frk. stubba – nu med dk!

Jeg skrev på facebooksiden at jeg havde en lille overraskelse, som jeg gerne ville dele med jer her til aften. Og det er nok bare en lille ting for jer, for det ændre jo egentlig ikke så meget på hvordan man ser (og læser) bloggen. Men det er altså en STORSTOR ting for mig!

cropped-1d5

Bloggen har nemlig fået eget domæne! Jeg har snakket om det lææænge. Jeg overvejede det faktisk også dengang bloggen var på blogspot. Men nu skulle det altså være! Jeg synes bare det gør det sidste, at det slutter på .dk istedet for wordpress.com – har jeg ikke ret? Og så ser det bare super fint ud. Så nu kan I finde min blog under frkstubba.dk (men man kan altså stadig også finde den via wordpress.com).

Og som sagt, så er I jo nok egentlig ret ligeglade med det her. For hvis i følger på facebook eller bloglovin, vil der jo stadig blive linket til indlæggene som tidligere. Men jeg er glad! Jeg har danset rundt herhjemme, da jeg så det rent faktisk lykkedes. (tro mig, jeg har brugt hele dagen på at få det til at virke). Men nu virker det – og jeg er så glad, så glad! 😀

Men er det ikke næsten på sin plads, at der så kommer en GiveAway på bloggen? Nu hvor bloggen har fået egen adresse? Jeg synes i hvert fald det er på sin plads! Så hold øje med bloggen; så snart jeg finder på en god gave, så kommer der en GiveAway på bloggen! 🙂

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11183761/?claim=jwk5yuqqxhg”>Follow my blog with Bloglovin</a>

0 tanker om "frk. stubba – nu med dk!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *