Efterårsstemning

IMG_8858 IMG_8861

foto 1 foto 2 foto 3

Jeg havde jo helt glemt, at jeg havde lavet dette indlæg og så ikke fået det udgivet. Tsktsk. Men nu får I det altså, for indlægget var lavet – jeg havde bare glemt at trykke ‘udgiv’. Typisk.

Hvor er det lækkert at det er blevet efterår. Jeg synes efterår er den dejligste og flotteste årstid på hele året. Det er tid til stearinlys-hygge, vamset tøj, græskar-pyntning, lange gåture, vinterjakker, kastanjeture, hygge og meget meget andet .. Det er selvfølgelig også tiden hvor ens hoved bliver fyldt med snot, man hoster, man fryser, det er pisse koldt, det regner osv, men det er jo en hel anden side af historien. Uanset hvad, så elsker jeg efteråret!

Hvad forbinder du efteråret med?

0 tanker om "Efterårsstemning"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *