Guide til jobansøgninger

30 (1)

Jeg linkede til dette billede igår på min facebook-side, for jeg synes virkelig den er sigende! Det er jo meget rigtigt, at man af de begreber man bruger i sin jobansøgninger jo bare dækker over hvad man egentlig mener. Heh.

Kender i forresten helt normal? Altså comedy-siden hvor jeg har fundet dette billede? Jeg følger på facebook (link); hvor de lægger link og striber (er det ikke det man kalder de der billeder??) op til deres billeder. For seriøst, mange af de striber (der er ordet igen) de laver, giver mig altså et smil på læben. Det er ofte emner som er oppe, som de gør lidt grin med. På den fede måde. Jeg synes bestemt i skal tage et kig! Det kan sagtens være at der kommer flere af deres striber på bloggen.

Stine som blogger under StineStregen og laver de mest fantastiske tegninger har også fået et stribe på helt normalt. Hvis I har lyst kan I finde hende under Stine Bliver Klogere – det er altså også skide sjovt det hun beretter om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *