Evighedsprojekt

foto 1 foto 3Jeg er gået igang med et evighedsprojekt – som i, et seriøst evighedsprojekt. Faktisk er det mere tidskrævende end jeg havde tænkt da jeg begyndte. Men det er okay; det er til mig selv og der er ingen deadline på.

Jeg har besluttet mig for at hækle et tæppe til stuen. Det skal bestå af firkanter i forskellige farver – og jeg er sikker på at resultatet nok skal blive rigtig fint. Firkanterne måler cirka 14×14 – så I kan nok fornemme at jeg skal bruge en del. Faktisk regner jeg med at jeg skal bruge omkring 270-300stk. Indtil videre har jeg dem i kan se på billedet (4 stk), men det skyldes altså at jeg har trevlet op et utal af gange, ændret maskeform, rettet fejl osv. For jeg kunne ikke blive helt tilfreds med firkanterne, men det føler jeg at jeg er nu.

Men eftersom det er et evighedsprojekt, betyder det også at jeg altså stadig laver andre ting indimellem. Jeg vil ikke låse alle mine aftner til at skulle hækle; fx har jeg brugt de sidste 2 dage på at læse en ny bog (Slip mig fri – faktisk en rigtig rigtig god bog!) og så har jeg også malet lidt. Men jeg skal nu nok blive færdig med mit hækleprojekt (engang). Min søde svigermor hjælper mig lidt med at lave nogle af firkanterne.

 

En tanke om "Evighedsprojekt"

  1. Pingback: Mit evighedsprojekt .. | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *