Om at falde i..

242279654924158630_TFu5P37t_c_largeJeg har tidligere fortalt jer, at jeg vil dele både gode og dårlige oplevelser omkring mit vægttab med jer her på bloggen. For lige nu synes jeg sgu ikke det er det sjoveste i hele verden:
–  For det er sgu ikke lutter lagkage at blive ved med at finde motivationen.
–  For det er faktisk nogle gange ret uretfærdigt at man ikke bare må spise det skide stykke kage man har lyst til.
–  For det kan faktisk være ret svært at (blive ved med) at overbevise sig om at det er det rigtige man har gang i, når man overhovedet ikke ser nogen fremgang.

Kan i høre brokkeriet? Det er min sukkerafhængighed som er tilbage – med fuld kraft. Det er simpelthen så irriterende. Men jeg kan ikke give andre end mig selv skylden. Jeg besluttede weekenden op til min fødselsdag, at jeg ville tage nogle dage hvor jeg lukkede øjnene og bare spiste hvad jeg havde lyst til. Jeg tænkte, at det da ikke ville være noget problem at komme ’tilbage’ igen. Gud, hvor tog jeg fejl. Det er nu 2 uger siden min fødselsdag – og mit krop vil have sukker. Helst hele tiden.

Jeg må derfor virkelig (som i virkeligvirkelig) hanke op i mig selv nu og ændre på det! Det tager omkring 21 dage at komme ud af det her afhængigheds(lort), så det bliver nogle hårde uger – ligesom sidste gang. Nogle uger jeg faktisk på ingen måde ser frem til.. Men det er det der skal til.

Jeg har derfor besluttet mig for at holde mig 100% til en madplan indtil jeg føler jeg har det nogenlunde under kontrol igen. For jeg har på ingen måder kontrol nu; hvis jeg åbner køleskabet og der ligger et eller andet (fx. pålægschokolade), så æder jeg det hele i løbet af en dag. Og hvis jeg ikke spiser sukker når min krop skriger efter det; ja, så får jeg vilde humørsvingninger og en dunkende hovedpine. Så der skal der altså gøres noget ved. Nu.

Ja, det blev lige et halvlangt indlæg med brokkeri. Men sådan er det jo. Især når det er noget man rigtig gerne vil.

Kunne i være interesseret i at se mine madplaner?

0 tanker om "Om at falde i.."

 1. Pingback: Vægtstatus (november) | frk stubba

 2. ViviRenèe

  Kan 100% følge dig i dine fustrationer….. men er sikker på du nok skal få styr på de sukker demoner igen.
  Du har jo før vist at du er viljestærk !
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se dine madplaner 🙂
  Det kan jo inspirere lidt 🙂 jeg er også begyndt at lægge uge madplaner på min blog.

  Go go go….. you can do it !!
  Knus fra Vivi

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Hvor er du sød! 🙂 og ja, de sukker-dæmoner skal snart forsvinde altså!
   Men du har ret, jeg er ret stædig så jeg håber på at kunne få det under kontrol. Selvom det er skide svært og virker uoverskueligt.

   Jeg vil da bestemt dele mine madplaner med jer så! 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *