Et lille før/efter billede.

før efter

Jeg lagde dette billede på facebook igår (på min private side) og det blev set rigtig rigtig mange gange – det var helt fantastisk den opbakning jeg fik. Jeg tænkte derfor at I læsere her på bloggen da ikke skulle snydes; det er jo jer der ligesom hører om mine op-/nedture i forhold til mit vægttab.

Jeg synes lige I skulle se det her billede. Det er kun fra hals og op man kan se, men der må man sige at der også er sket en lille smule. Jeg ved godt at jeg samtidig også er blevet lysere håret og har fået briller – men jeg synes da selv jeg kan se, at jeg ikke har helt så store æblekinder mere?

Jeg har lovet her et ordentlig før/efter billede – og det skal I altså også nok få! Jeg har bare ikke lige fået taget efter-billedet endnu. Når det er gjort (altså, når jeg har ramt de -15kg igen igen), så kommer indlægget.

0 tanker om "Et lille før/efter billede."

  1. frkstubba Forfatter

   Haha, Sådan har jeg slet ikke tænkt :p altså, jeg synes jo egentlig jeg ligner mig selv (mere eller mindre). Men jeps, det var mig til vestjyskløb sidste år 🙂
   – og ja, der er måske sket en del. 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *