Adventspakkeleg

ad.pakkelegJeg ved godt der er lang tid til december og til det er advent, men jeg synes altså denne leg er lidt sød – så den vil jeg selvfølgelig gerne deltage i.

Julie har på sin blog, skrevet og spurgt om der er nogle der ville være med i en adventspakkeleg; som i sin enkelthed går ud på at man laver/køber 4 gaver og så finder man 4 bloggere at bytte med.

Hun har samtidig lavet, så man også kan ‘lege med’ på instagram. Der kan man tagge relaterede billeder med #adventspakkeleg.

Jeg bytter med:
Julie (monster-mor)
Majken (Masbæk)
Marie (Læsehesten)
Birgitte (Elegant Elefant)

Jeg har valgt kun at være med i 1 omgang – og jeg har nu fundet alle mine 4 byttemakkere. Men! Hvis du har lyst til også at lege med, så ved at jeg Julie stadig mangler nogle at bytte med. Så skriv da en kommentar eller mail til hende – så er jeg sikker på at I nok skal finde ud af noget.

0 tanker om "Adventspakkeleg"

 1. Pingback: Decemberleg 22: 4. søndag i advent | frk stubba

 2. Pingback: Decemberleg 8: 2. søndag i advent | frk stubba

 3. Pingback: Adventsgave #1 | frk stubba

 4. Birgitte

  Hej Christina

  Har du modtaget min mail? Har du sendt din adresse til mig? Jeg har engang imellem lidt problemer med min mail.

  Kh Birgitte

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Jeg ved ikke om du modtager, hvis jeg svarer? MEN! .. Det er jo ikke dyrere end man gør det til? En tur ned i Tiger, producere noget selv eller sådan noget. Det er jo hvad man selv vælger 🙂

   Svar
   1. mabrsa

    Kunne se det via min app at du havde skrevet 🙂

    Men det er rigtig nok. Eller der er jo også masser af fede ting i søstergrene. Jeg er frisk 😀 Hvis du stadig mangler nogle at bytte med.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *