Kvinden i buret

Kvinden-i-buret

6847036-dragende-mrke---1 b2288137cf2e4277ab1de77acb19255e_2001411_kvinden_i

Jeg har brugt min aften i biografen, hvor jeg så Kvinden i buret. Jeg havde lige kort læst om den og den lød ret spændende, så jeg var ret spændt på den – og hvor var den dog god!

Den indeholdte lidt af det hele – både humor, drama, krimi og så videre. Den var skide spændende og man blev virkelig grebet af den. Virkelig. Jeg er altid på imponeret over Nikolaj Lie Kaas – jeg synes han er en fantastisk skuespiller – og han spiller virkelig denne rolle godt! Det er helt vildt. Men det gør Sonja Richter (hovedpersonen) altså også. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor svær en rolle det må være. Men jeg synes virkelig hun gør det godt. Man føler virkelig med hende.

Jeg synes lidt at filmen var lidt forudsigelig; man lurede ret hurtigt at der var en forbindelse med hendes bror (altså, at der måtte være en grund til at man havde så meget fokus på ham) og så kunne man lidt hurtigt gennemskue hvem der havde fanget hende – men fx hvorfor han valgte at gøre som han gjorde.. Dét havde jeg sgu ikke set komme! Det er virkelig en spændende film, som jeg nemt (og gerne) vil se igen!

Har du set den?

0 tanker om "Kvinden i buret"

 1. Line Maj

  Uha den film må jeg også bare snart få set!!
  Er netop gået igang med bog nummer tre i serien…. De er SÅ gode!!

  Tusind tak for dine kommentarer på min blog!
  Fin blog du har her! Jeg må vist lure lidt med;)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *