Medina – tæt på!

foto 1

foto 4 foto 5Igår var jeg til Medina koncert i Esbjerg med Louise. Louise skrev til mig om formiddagen og spurgte om jeg kunne lide Medina og om jeg ville med ind og se koncerten om aftenen (hun havde nemlig vundet 2 billetter) – og selvfølgelig ville jeg det!

Det var egentlig ret spændende; for hverken Louise eller jeg vidste noget om koncerten inden vi tog derned – men det var virkelig godt. Det var en akustisk koncert – så det var en hel anden måde at høre hendes sange og se hende på. Hun synger jo fandme så godt!

Hvis man skulle sige en lille dårlig ting om det, så må det være at vi sad ned under showet. Det er altså bare lidt underligt at sidde ned og høre musik – det ville have passet bedre, hvis man nu stod op (fx ved små borde). Men det er jo bare en lille ting, oplevelsen var stadig fed.

Men jeg synes faktisk det var rigtig godt! Sidste gang jeg var Medina var til Open Air – så det var fedt at prøve opleve det i nogle andre omgivelser (og ædru, høhø). Har du været til koncerten? Eller skal du? Jeg synes bestemt det var en oplevelse – og jeg er rigtig glad for at Louise spurgte om jeg ville med!

0 tanker om "Medina – tæt på!"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

 2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

 3. Sabina

  Jeg var også afsted igår som dig havde min veninde også vundet to billetter og spurgt om jeg ville med;) selvfølgelig siger man ikke nej til det;) jeg syntes virkelig koncerten var god og at hun var meget nærværende 😉 havde fået afvide af mange det ville være noget lort da hun ikke kan synge live, det syntes jeg bestemt ikke var tilfældet syntes hun sang noget så skønt og instrumenterne wow 😉 dog var jeg ikke ret vild med hendes tøj og ja var lidt mærkeligt at sidde ned under næsten hele koncerten, fik egentlig også en følelse af hun syntes det var lidt mærkeligt;) men fedt var det;) jeg sad række 8 plads 20 så vi har da siddet ret tæt uden at opdage hinanden;)

  Svar
  1. frkstubba Forfatter

   Ej, hvor sjovt at du også var inde og se det – og hvor er det egentlig utroligt vi ikke har set hinanden, når vi sad så tæt på hinanden 🙂 .. Men jeg anede heller ikke at du var derinde, hehe.

   Jeg synes hun sang helt fantastisk – og det var så fedt med alle instrumenterne (giver dig helt ret!). Og alt det lys der var – WAUW! Men ja, tøjet var måske ikke noget jeg ville have valgt. Hehe.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *