Fødselsdagsgaver

Jeg ville (selvfølgelig) lige vise jer hvilke skønneskønne fødselsdagsgaver jeg fik igår. Jeg elsker hver og en af dem!

IMG_8950

Af mine forældre fik jeg blandt andet en Ipod Shuffle som jeg havde ønsket mig (jeg glæder mig helt til at komme over og træne!). Yay! Jeg fik også penge af dem, men jeg valgte at bruge dem på en ny parfume, som jeg købte i Kolding Storcenter. Parfumen hedder Viva La Juicy – Noir; den er helt ny og dufter helt fantastisk!IMG_8952

Derudover fik jeg også af mine forældre denne skønne Kähler vase. Jeg havde egentlig ønsket mig love song-vaserne, men denne her er faktisk mere mig. Er den ikke flot? Jeg synes i hvert fald at den er helt vildt skøn og passer perfekt herhjem til. Jeg kan ikke lade være med at kigge på den! Den er så stor, at man ikke behøver at have blomster i den – og så er den bare så flot!
IMG_8955

Gaverne fik jeg af mine forældre om formiddagen (da de kom med morgenmad). Så de havde denne flotte buket med om aftenen, da de kom til aftensmad.IMG_8958

Af min bror fik jeg dette plaid. Jeg havde selv set på det og jeg ELSKER farverne (som ikke helt kommer til sin ret på billedet – den lillae er mere mørk lilla). Jeg synes det er lækkert med nogle farver herhjemme!IMG_8962

Casper (min bror) havde udover tæppet også givet mig en Octopus taske – og jeg synes den er HELT fantastisk. Man kan jo få dem i et utal af farver; men da jeg ikke er så god til farver, er det helt perfekt at den er brun. Jeg glæder mig virkelig til at få den i brug! Tanni var også forbi med en gave; Arganoil til mit hår. Det er helt fantastisk.IMG_8964Af min sødesøde kæreste fik jeg fandme en Ipad Mini! Det er jo en sindssyg gave – som jeg virkelig er SÅ glad for! Det er jo helt vildt smart med sådan en lille en. Den er virkelig helt fantastisk – og jeg elsker den allerede!

Af mine svigerforældre fik jeg penge, som jeg regner med skal gå til mine tatoveringer (som jeg stadig ikke har fået bestilt tid til, tsktsk). Jeg har det sådan lidt med penge, at de ikke bare skal ‘forsvinde’ – de skal gerne gå til noget. Derfor skal de bruges på tatoveringen.. Eller måske et eller andet andet?

Jeg er SÅ glad for alle gaverne. Virkelig. Der er ikke én jeg kunne finde på at bytte! Absolut ikke. Det er alle ting som jeg har ønsket mig. Tak! Virkelig – tak!

0 tanker om "Fødselsdagsgaver"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *