Fødselsdag

Jeg har fødselsdag idag! Yay! Jeg elsker at have fødselsdag – det betyder forkælelse og hygge på højt plan! Jeg er blevet 25år, så det har samtidig også været med en lille frygt for kanelen – men heldigvis var der kun ‘pyntekanel’ til mig. Jeg siger tak!

IMG_8917

Dagen startede faktisk med at det pludselig bankede helt vildt på vinduet inde i soveværelset (mens vi altså stadig lå i sengen!). Det var mine forældre der stod derude og da jeg åbnede vinduet skrålede de ‘Idag er det Christinas fødselsdag’. Er de ikke søde? De vidste at både Claus og jeg havde fri idag så derfor var de kommet med morgenmad til os. Det var skide hyggeligt – og en super god idé de var kommet på der!

Da vi havde spist morgenmad og sagt farvel til mine forældre, kørte vi i Kolding Storcenter for at hygge os. Jeg ville gerne have at der skulle ske lidt idag, nu vi begge havde fri. Vi fik købt lidt forskelligt, men mere om det senere.

IMG_8932

IMG_8934

Da vi kom hjem gik vi igang med de sidste forberedelser; for vi havde inviteret mine forældre, Claus’ forældre og Claus’ 2 niecer til aftensmad og hygge. Vi havde lavet hamburgerryg, flødekartofler og salat til hovedret. Til dessert havde jeg forsøgte mig med at lave panna cotta som ‘fløderand’; dog blev det ikke helt som det skulle, men det smagte nu meget godt alligevel.

Nu er alle de søde gæster taget hjem, der er ryddet op og vi har begge smidt os i sofaen. Gosh, hvor er jeg træt og smadret. Men det har været en hel fantastisk dag – og en hel fantastisk måde at fejre min 25års fødselsdag.

0 tanker om "Fødselsdag"

 1. fødselsdag

  Sikken en fin fødselsdag. Jeg ville lige lægge en lille fødselsdagshislen, selvom det naturligvis er lidt tid siden, så kan man vel godt stadig lægge en lille hilsen 🙂

  Svar
 2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juli-dec) | frk stubba

 3. Pingback: Tilbageblik på 2013 (juni-dec) | frk stubba

 4. Aase

  Hejsa 🙂 Dejligt at du har nydt dagen.. Det var faktisk mega sjovt at stå udenfor jeres soveværelse vindue og synge 🙂 tusind tak for en hyggelig aften, dejlig selskab og super lækkert mad. Go nat og sov godt

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *